Webshoppen holder ferie 18. - 23. juli så i denne periode sender vi ikke og det er heller ikke muligt at bestille til afhentning i butikken. Derfor bestil dine varer inden så du kan nå at få dem.

Handelsvilkår for rockahula.dk

Forsendelsesgebyr:

Danmark:
Ved køb for mindre end kr. 799,- uanset pakkens vægt:
Pris Kr. 40,00 for levering til DAO pakkeshop
Pris Kr. 70,00 for levering med omdeling af PostNord eller DAO (afhængig af vægt/volume), ved evt. returnering krediteres der kun svarende til mindste forsendelsesgebyr, som er 40,-

OBS! Ved køb for kr.799,- og over, gratis forsendelse til nærmeste DAO pakkeshop !! Dette gælder ligeledes. hvis du vælger din arbejdsadresse.
Hvis du vælger levering med PostNord omdeling vil der ved evt. returnering krediteres svarende til mindste forsendelsesgebyr, som er 40,-

Hvis du ikke afhenter din pakke på pakkeshop/posthuset inden henlæggelsesfristen udløber, og pakken herefter returneres til os, fratrækker vi forsendelsesgebyret + den portopris for retur, det vil blive fratrukket det beløb du får returneret for varen.
Det samme gælder, hvis du er kommet til at oplyse en forkert adresse. Rockahula er ikke ansvarlig for at varerne kommer frem, hvis de er afsendt til en forkert oplyst adresse.

Other countries – Only Sweden and Germany!
Sverige:

Vi leverer til Sverige for 85,00 DKK til en pakkeshop med PostNord
Vi leverer til Tyskland (Germany) for 100,00 DKK til en pakkeshop med PostNord eller GLS

Hvis du ikke afhenter din pakke på pakkeshop/posthuset inden henlæggelsesfristen udløber, og pakken herefter returneres til os, fratrækker vi forsendelsesgebyret + + den portopris for retur som fragtfirma opkræver, det vil blive fratrukket det beløb du får returneret for varen. Det samme gælder, hvis du er kommet til at oplyse en forkert adresse. Rockahula er ikke ansvarlig for at varerne kommer frem, hvis de er afsendt til en forkert oplyst adresse.

If you don’t pick up your package in time, you will have to pay for the delivering and the return cost.

Levering
Forsendelse sker til nærmeste DAO pakkeshop i Danmark og i Sverige til en PostNord pakkeshop
Rockahula sørger for levering til en DAO pakkeshop inden for 2-4 hverdage. Medmindre du har valgt Postnord med omdeling som koster dig mere.

Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Rockahula kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO eller PostNord . I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Rockahula naturligvis en ny leverance uden beregning. Men vi forbeholder os ret til at efterlyse pakken hos DAO/PostNord først. Afhængig af, hvor omfattende undersøgelsen er, kan der gå op til et par uger.

Ahentning af varer i butikken er gratis
Hvis du vælger at afhente din ordre i butikken i Istedgade skal dette ske inden for 3 hverdage i butikkens åbningstid. Du får en mail når den er klar til afhentning og derefter har du 3 hverdage til at hente den i, tjek evt. din spam-mappe. Hvis du ikke har hentet den inden for dette tidsrum annullerer vi ordren uden yderligere varsel.

Fortrydelsesret for Rockahula webshop
Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare.

Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal i stedet sende en mail til [email protected] med ordrenummer og årsag til returnering eller på anden utvetydig måde oplyse Rockahula om, at du vil fortryde købet.

Returnering
Når du har meddelt Rockahula, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 14 dage til:

Rockahula
Istedgade 91
1650 Kbh V

eller en DAO pakkeshop i nærheden.

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Du kan vælge at købe en returforsendelse til en DAO pakkeshop til 50,- kr. her: https://return.shipmondo.com/rockahula

Tilbagebetaling
Senest 14 dage efter Rockahula har modtaget din henvendelse om fortrydelse og varen retur, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Vi trækker 40 kr i forsendelsesgebyr fra, hvis varen har været en del af en fragtfri ordre (en bestilling over 799,- kr),  hvor købsbeløbet derefter bliver under 799,00 kr.
Hvis du har valgt levering med omdeling krediteres der kun svarende til mindste forsendelsesgebyr, som er 40,-

Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Rockahula kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse.

Refusion sker normalt altid ved kreditering til det kort , der er benyttet ved købet og via vores webshop-system, det gælder ligeledes hvis du returnerer i butikken i Istedgade.
Vi tilbagebetaler ikke evt. gebyrer ved brug af kreditkort.

Bytte en vare:
Ved bytning til anden størrelse:
1. Tjek om den ønskede størrelse er der og send en mail på [email protected] , så vi kan reservere varen.
2. Send varen retur
3. Vi sender den nye vare så snart vi har modtaget den anden retur.

Reklamationsret
Rockahula yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Rockahula indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Rockahula returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Rockahula
Istedgade 91
1650 Kbh V
Email: [email protected]
Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.Refusion i tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.

Betaling
Rockahula modtager betaling med Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.