Levering/ Delivering

Vi leverer til Danmark, Sverige, Holland, Belgien og Tyskland
We deliver to Denmark, Sweden, Holland, Belgium and Germany.

If you’re from another country, you can write us at [email protected] and we can calculate the freight price. You pay by bank transfer and we ship when the money is on account. We don’t do Tax-free for countries outside EU and we do not accept Paypal, only bank transfer.

NORGE
Vi beklager men vi sender desværre ikke til Norge, da en forsendelse er rigtig dyr. Det er derfor du ikke kan vælge Norge på webshoppen.

En forsendelse kommer til at koste 330,- DKR (de 125,- er et indfortoldningsgebyr), derudover kan der komme norsk told og moms på, da vi ikke er registreret med salg til Norge.

Derfor har vi valgt ikke at sende til Norge men hvis du stadig gerne vil købe, sker det derfor via bankoverførsel og at du er opmærksom på at der kan komme ekstra told og moms på dine varer.

Danmark:

Ved køb for mindre end kr. 799,- uanset pakkens vægt:
Pris Kr. 40,00 for levering til DAO pakkeshop
Pris Kr. 70,00 for levering med omdeling af PostNord eller DAO (afhængig af vægt/volume), ved evt. returnering krediteres der kun svarende til mindste forsendelsesgebyr, som er 40,-

Ahentning af varer i butikken er gratis
Hvis du vælger at afhente din ordre i butikken i Istedgade skal dette ske inden for 3 hverdage i butikkens åbningstid. Du får en mail når den er klar til afhentning og derefter har du 3 hverdage til at hente den i.
Hvis du ikke har hentet den inden for dette tidsrum annullerer vi ordren uden yderligere varsel.

OBS! Ved køb for kr.799,- og over, gratis forsendelse til nærmeste DAO pakkeshop. Dette gælder ligeledes, hvis du vælger din arbejdsadresse.
Hvis du vælger levering med PostNord eller DAO med omdeling vil der ved evt. returnering krediteres svarende til mindste forsendelsesgebyr, som er 40,-

Hvis du ikke afhenter din pakke på pakkeshop/posthuset inden henlæggelsesfristen udløber, og pakken herefter returneres til os, fratrækker vi forsendelsesgebyret + den portopris for retur som fragtfirma opkræver, det vil blive fratrukket det beløb du får returneret for varen.
Det samme gælder, hvis du er kommet til at oplyse en forkert adresse. Rockahula er ikke ansvarlig for at varerne kommer frem, hvis de er afsendt til en forkert oplyst adresse.

Sverige:

Vi leverer til Sverige for 85,00 DKK til en pakkeshop med PostNord
Hvis du ikke afhenter din pakke på pakkeshop/posthuset inden henlæggelsesfristen udløber, og pakken herefter returneres til os, fratrækker vi forsendelsesgebyret og evt. ekstra udgifter. Det samme gælder, hvis du er kommet til at oplyse en forkert adresse. Rockahula er ikke ansvarlig for at varerne kommer frem, hvis de er afsendt til en forkert oplyst adresse.

Germany,Holland and Belgium:

We deliver to Holland, Belgium and Germany for DKK 100,00 to a parcel shop with PostNord, DAO or GLS
If you do not pick up your parcel in the parcel shop / post office before the delivery deadline expires and the parcel is then returned to us, we will deduct the shipping fee and any extra costs. The same applies if you have provided an incorrect address. Rockahula is not responsible for the goods reach you if they were sent to an incorrectly provided address.

As a customer, you are responsible for the return, also the payment of this.

Levering

Forsendelse sker til nærmeste DAO pakkeshop i Danmark og i Sverige til en PostNord, DAO eller GLS pakkeshop
Rockahula sørger for levering til en DAO pakkeshop inden for 2-4 hverdage. Medmindre du har valgt Postnord eller DAO (Danmark) med omdeling som koster dig mere.

Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Rockahula kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS, DAO eller PostNord . I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Rockahula naturligvis en ny leverance uden beregning. Men vi forbeholder os ret til at efterlyse pakken hos GLS/DAO/PostNord først. Afhængig af, hvor omfattende undersøgelsen er, kan der gå op til et par uger, fra den bliver efterlyst. Derfor kontakt os, hvis du ikke har modtaget din pakke efter 1 uge, så vi kan starte en efterlysning.