Åbningstider og spørgsmål

Vores butik i Istedgade har ikke plads til de samme varer som du finder her i webshoppen. I butikken har vi, for det meste, de nyeste og sæsonaktuelle varer. Det betyder ikke, at du ikke kan komme og prøve/købe de varer, hvor der står kun online. Vi skal bare have besked i forvejen så vi kan nå at finde det frem, gerne 1-2 dage før.
Der er kun de størrelser som er i dropdown-menuen.

Åbningstider i Istedgade

Tirsdag – Fredag 12-17.30
Lørdag 11 – 15
Mandag lukket

Hvis du har spørgsmål til størrelser og lignende er det nemmest for os at du sender en mail da det ikke er alt vi kan svare på, nu og her, i telefonen. Derudover er det ikke altid vi har tid til at tage telefonen.

Størrelser:
Størrelserne på tøjet kan variere inden for de enkelte mærker så derfor kan vi ikke skrive en generel oversigt. Hvis der er noget du gerne vil vide mere om og det ikke står på siden så skriv til os på [email protected]. Vi måler gerne tingene så du har nogle mål at gå ud fra.
Hvis du ikke kan vælge en størrelse er det fordi den er udsolgt. Det kan være en vare vi får igen men du er velkommen til at skrive til os på [email protected] og høre ad.

Prøve i butikken:
Der er forskel på sortimentet i hvad vi har på webshoppen og hvad vi har i butikken i Istedgade. Hvis du ser en vare på vores webshop og gerne vil prøve eller købe den i butikken så skriv til os på [email protected] så vi kan finde den frem til du kommer (i vores åbningstid). Du kan højst bestille 5 varer til prøvning.
OBS! Der er kun de størrelser som du kan vælge i dropdown-menuen.
Vi kan dog ikke garantere at varen bliver solgt i mellemtiden og vi reserverer ikke varer.
Udsalgsvarer er generelt ikke at finde i butikken, der skal du altid skrive inden. Det samme gælder sæsonbestemte varer og varer der kun er få størrelser af!

Da noget er pakket væk på lager bedes du venligst skrive 1-2 dage i forvejen. 

Bytte en vare:
Ved bytning til anden størrelse:

  1. Tjek om den ønskede størrelse er der og send en mail på [email protected] så vi kan reservere varen.
  2. Send varen retur
  3. Vi sender den nye vare så snart vi har modtaget den anden retur.
  4. Du kan vælge at købe en returforsendelse til en DAO pakkeshop til 50,- kr. her: https://retur.pakkelabels.dk/rockahula